Nu när sommaren är här. Såhär kan du hålla temperaturen nere i din lägenhet

Värmen i din bostad

Vad kan du göra för att få en bra temperatur i din lägenhet?

Läs vårt dokument ”varmt i lägenheten” och annan bra information under fliken ”om din bostad”.

I ”varmt i lägenheten” beskriver vi flera saker du själv kan göra eller tänka på som hyresgäst för att få bra temperatur i lägenheten.  Är det ändå varmt trots att du försökt med de saker vi beskriver vill vi att du gör en serviceanmälan.

Vad önskar vi att du beskriver i serviceanmälan om du tycker att det är för varmt i lägenheten?

Du behöver i serviceanmälan hjälpa oss med att berätta vilken temperatur du mäter på din termometer, vid vilken dag samt klockslag. Beskriv även vilken dag du började uppleva att lägenheten blev varm.

Har du ingen termometer kan du hämta en hos oss på Karlagatan 18 utan kostnad.