VÅRA PROJEKT

Här kan du läsa mer om våra projekt, både avslutade, pågående och framtida. 

Renovering-, energi- och förtätningsprojekt i Lunden

På Vävstolsgatan 1 och Scheelegatan 16 i Lunden, Göteborg, pågår just nu ett renovering-, energi och förtätningsprojekt. Fastigheten är byggd på 30-talet och i grunden ett landshövdingehus. Fasad mot gård och gata tilläggsisolerades på 80-talet.  

 

Kontorslokaler blev 5 nya hyreslägenheter i Lunden

Under år 2021 har vi tillfört fler hyresbostäder, nu även i Lunden, Göteborg. Tre stycken kontorslokaler byggdes om till 5 hyresbostäder i markplan, bostäderna har mycket god tillgänglighet.

Karlagatan trappan

Detaljplanen klar för ett nytt hyreshus i Lunden

Uppdaterad 21/2 2022

Vi, Bror Johansson & Co, planerar ett nytt hyreshus med hiss och god tillgänglighet på Karlagatan i Lunden. Huset blir en förlängning av Karlagatan 25, ett hus som Bror Johansson och hans bröder byggde på 50-talet.


ROT-renovering & fler lägenheter på
Övre Olskroksgatan

-Ett hållbart arbete med långsiktigt tänkande med fokus på klimat, trivsel och drift.

Fastigheten, Övre Olskroksgatan 9 i Göteborg, är fastighet nummer två av tre på samma gata som genomgår ROT-renovering och förtätning. 

 

Renovering och fler bostäder, här gör vi fint

På Övre Olskroksgatan 7 i Göteborg har vi gjort en stor ROT-renovering och förtätat med två vindslägenheter. Byggstart var i oktober 2019.

 

 

Energiåtgärd 2019, tillsammans sparar vi på vår miljö

På St Pauligatan 21 har vi genomfört en större energi och inomhusklimatåtgärd. Huset är ett flerfamiljshus byggt på 70-talet. Huset har 33 lägenheter, tre avdelningar förskola samt två våningar flerbilsgarage. 

 

Bostadshus och
förskolegård

En ombyggnad av 850 kvm bostad-och förskolegård är nu klar på St. Pauligatan 21. Gården har byggts om från grunden och skapar en trivsam och trygg miljö för både boende och förskola. 

 

 

 

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida. Hemsidan är främst till för dig som redan hyr av oss, men också en presentation av Bror Johansson & Co och projekt vi arbetar för och med.