Serviceanmälan

E-faktura förenklar din hyresbetalning, anmäl dig via din internetbank. Tillsammans sparar vi på miljön! läs mer…

15 nov, 2018

Betala med E-faktura!  –tillsammans sparar vi på miljön och det är enkelt!

Nu kan du enkelt anmäla dig till e-faktura på din internetbank. Anmäl dig före 1 december 2018 via din internetbank, så får du kommande avisering (januari, februari och mars) som e-faktura. Vi aviserar 3 månader i taget som tidigare. Du som inte anmält dig till e-faktura kommer få hyresavi på papper som vanligt. Vårt mål är att alla betalar via e-faktura, tillsammans sparar vi på miljön.

Autogiro

Vi erbjuder inte autogiro, dock har flera internetbanker samma funktion via e-faktura. Rådgör med din bank.

Vem kan anmäla sig?

Den som står på hyreskontraktet kan anmäla sig för e‐faktura. Det är samma person som står på de vanliga pappersavierna.

Du som hjälper någon av våra hyresgäster med hyresinbetalningarna och vill betala med hjälp av e-faktura behöver kontakta den bank vår hyresgäst har för rådgivning.

Hur anmäler man sig?

Du anmäler dig via e‐fakturatjänsten på din internetbank. Sök upp Bror Johansson & Co som e‐fakturamottagare, anmäl e-faktura och vänta in en bekräftelse (ca 5 bankdagar).  När du fått bekräftelsen så är du anmäld till e-fakturatjänsten.

Flera av Er har redan registrerat Er då Ni sett att Bror Johansson & Co fanns att välja som e-faktura när Ni gjorde Er betalning för oktober. Eftersom vi aviserar 3 månader i taget så kommer e-faktura att börja fungera nästkommande avisering, dvs för januari, februari och mars 2019.

När kommer 1:a e-fakturan?

Första e-fakturan som vi skickar ut är för januari månad, med förfallodag 2018-12-31.

 

Med vänlig hälsning

BROR JOHANSSON & Co

Nils, Kajsa och Kristina