Serviceanmälan

”Tillsammans 1-6” minskar vi användandet av energi!

01 sep, 2023

Du har säkert hört att vi befinner oss i en svårare situation än tidigare när det gäller energi. Energimyndighetens pågående kampanj heter ”Varje kWh räknas”. Deras mål är att alla minskar sin energianvändning. Du hittar information om kampanjen under aktuellt på vår hemsida.

Vi på Bror Johansson & Co tog under 2022 fram ett kommunikationspaket som heter ”Tillsammans Nr 1-6”. Genom dessa utskick kommunicerar vi ut till våra kunder med målet att tillsammans spara energi, öka insamling av matavfall (bränsle till biogas), öka återvinning och spara på vatten.

Vi hoppas att ni uppskattar och ”hänger på” så vi tillsammans bidrar med vad var och en kan.

Viktigt! Vi vill poängtera att vi inte vill att någon skall frysa. Alla skall ha 20-21 grader i sin lägenhet/lokal. Det är väldigt många bra saker vi redan gör, men det är också många fler bra saker vi kan göra. Nedan är vårt första Tillsamman där vi berättar om vår kampanj. Läs alla våra ”Tillsammans” här.