Serviceanmälan

Vi välkomnar Telia öppen fiber 2018

09 nov, 2017

Vi välkomnar öppen fiber till våra fastigheter under våren 2018. Bror Johansson & Co har tecknat ett nytt 5 årigt avtal ”Öppen fiber” med Telia. Vi har under en tid fört dialog med flera leverantörer och valt Telia.

Bror Johansson & Co har tecknat ett nytt 5 årigt avtal ”Öppen fiber” med Telia. Vi har under en tid fört dialog med flera leverantörer och valt Telia. ”Öppen fiber” innebär att Ni som hyresgäster kan välja bland flera olika leverantörer när det gäller digitala tjänster. Vi välkomnar konkurrens när det gäller utbud och pris. Vårt mål är att ni kommer att uppskatta öppenheten i nätet. Dock kommer vi inte kunna erbjuda ComHem då varken Telia eller ComHem verkar i samma ”öppna nät”.

Telia har fungerat bra efter några driftsstartproblem 2008. Vi har sedan dess mycket få serviceanmälningar som kommer in till oss, både när det gäller fiber och analog tv, vilket också gör att valet känns tryggt.

Vad behöver du göra som hyresgäst? Om du har du ett avtal med Telia (digitala tjänster) idag, så löper det avtalet under Er avtalstid. Efter avtalstiden är det fritt att välja någon av de leverantörer som finns att välja på i nätet ”Telia öppen fiber”. Läs mer på https://www.bredbandswebben.se/start/.

Telefonjacket: Precis som tidigare går det också att teckna avtal med olika bredbandsleverantörer via telefonjacket, det är helt öppet för olika leverantörer.

Analog tv: Vi kommer att via Telia fortsätta leverera analog TV som tidigare via ”tre hål i väggen” uttaget. Några lägenheter på Drottninggatan och Stora Nygatan har inte analog tv.

Mer information: På vår hemsida www.brorjohansson.se kommer vi att uppdatera med mer information närmare övergången till Öppen fiber.

Välkommen att kontakta Kristina Björling via kontoret@brorjohansson.se, om du har några frågor.

 

Tillbaka