Serviceanmälan

Välkommen till vår nya hemsida, främst till för dig som redan hyr av oss!

18 jan, 2018

HEJ

Välkommen att till vår nya hemsida, www.brorjohansson.se. Hemsidan är främst till för dig som redan hyr av oss, men också en presentation av Bror Johansson & Co och projekt vi arbetar för och med.

 

Vi har försökt att få med matnyttig information och kommer kontinuerligt uppdatera hemsidan.  Under fliken ”om din bostad” beskriver vi bl.a. om vårt ansvar som hyresvärd och vad som är ditt ansvar som hyresgäst. Vi beskriver också det som man får lov att utföra t.ex. när det gäller måla om m.m. Ni hittar även branschens riktlinjer när det gäller t.ex. andrahand och ett arkiv med våra nyhetsbrev. Om man klickar in på aktuellt hittar du en preliminär tidplan för Telia Öppen Fiber.

Under 2018 kommer en ny lag, GDPR (EUs dataskyddsförordning). Vi kommer tillsammans med vårt affärssystem (Aareon) och vår nya hemsida att säkerställa att vi följer nya regler gällande GDPR. Har vi ingen avtalsrelation med dig har vi inte heller kvar någon information om dig efter att tiden för avtalsrelation gått ut.

Via hemsidan är det enkelt att serviceanmäla. Där tar vi tacksamt emot din anmälan. Boservice och Kontoret får ärendet direkt i systemet, via sina mobiler, samt att anmälan får ett ärendenummer. Grunden i ett tryggt och trivsamt boende är att vi känner till varandra och når varandra. Detta vill vi inte tappa bort! Vi ringer gärna upp dig om du önskar, men det är viktigt att du först gör serviceanmälan via hemsidan.

Vår uthyrningspolicy hittar du under fliken lediga objekt.

Vi hoppas att du uppskattar vår nya hemsida. Tack för att du meddelar oss om du hittar fel eller har andra synpunkter.

 

Med vänlig hälsning

BROR JOHANSSON & Co

Kristina Björling, vd