Serviceanmälan

Vi, Bror Johansson & Co, planerar ett nytt hyreshus med hiss och god tillgänglighet på Karlagatan i Lunden. Huset blir en förlängning av Karlagatan 25, ett hus som Bror Johansson och hans bröder byggde på 50-talet. Huset förbereddes redan då för en förlängning. Samtidigt planeras en upprustning i parken. Tillsammans gör vi Lunden ännu bättre!

18 jan, 2020

Det finns mycket få lägenheter i Lunden med hiss. Tillsammans med Göteborgs stad och boende i området vill vi skapa trivsamma hyreslägenheter. Huset kommer att ligga i anslutning till parken och det skapar en ny inbjudande entré från Karlagatan till parken. Målet är att skapa fler hyresbostäder samt att öka närhet, trivseln och tryggheten från Karlagatan till parken. Huset på bilden (gul gavel) nedan byggde Bror Johansson på 50-talet och har en gavel utan fönster att ansluta mot…läs mer här