Serviceanmälan
Bror Johansson fastigheter

Hyra lokal

Vår målsättning med varje uthyrning är ”rätt kund till rätt lokal” för ett långsiktigt eller kortsiktigt hyresförhållande. Vi arbetar för en bra relation där du skall kunna vara med och påverka som lokalhyresgäst. Kvalité, ordning och reda är viktigt för oss.

Vi har olika typer av lokaler. Exempelvis förskolor, kontor och förråd. Vi har inga restauranger, matbutiker eller musikstudios.

Stora Nygatan 11 - Smetanahuset

Stora Nygatan 11 – Smetanahuset

Storlek: 310m² (130m² + 180m²)

Information

Vid vallgraven, med härlig utsikt mot Trädgårdsföreningen, finns nu möjlighet att hyra kontor med tillhörande butiksyta. Byggnaden är känd under namnet ”Smetanahuset” då den välkände tjeckiske tonsättaren Bedrich Smetana bodde i huset under 1850-talet. Fantastiskt läge i Göteborgs hjärta med absolut närhet till allt vad staden har att erbjuda. Trots att du befinner dig så centralt så gör den lummiga utsikten att arbetsmiljön är rofylld.

Kontorslokalen, om ca 130 kvm, är belägen en trappa upp och inrymmer 5 kontor / mötesrum samt kök. Lokalen har vackra detaljer bevarade såsom dubbla kakelugnar, öppen spis, vackra tak- och fotlister samt bågformade fönster.

Butiksdelen är belägen en halv trappa ned med vackra fönster och glasad dörr ut mot Stora Nygatan. Lokalen, om ca 180 kvm, är karaktärsfull med putsade väggar och valv. Främre del mot gatan som lämpar sig väl för försäljningsyta. Längre in i lokalen finns fina personalytor och pentry.

Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd om ca 7 kvm.

Mer information om lokalen och kontaktperson för lokal 130 kvm

Mer information om lokalen och kontaktperson för lokal 180 kvm

Lundgatan 9

Lundgatan 9

Storlek: 50m²
Antal rum: 1

Information

Belägen på markplan med närhet till busshållplats och 60 bussen.

Kontakta oss här

Lilla Karlagatan 40

Lilla Karlagatan 40

Storlek: 50m²
Antal rum: 2

Information

Belägen på markplan. Nära till busshållplats och 60 bussen som tar 8 minuter in till centrala Göteborg.

Kontakta oss här

Sankt Pauligatan 15

Sankt Pauligatan 15

Storlek: 55m²
Antal rum: 1

Information

Trevlig lokal belägen på markplan med egen entré från porten I lokalen finns pentry, WC och dusch. Från lokalen är det nära till kommunikationer med både buss och spårvagn från Redbergsplatsen som tar dig in till centrum på några minuter.

Kontakta oss här