Serviceanmälan
Single post image
kontorslokaler

Kontorslokaler blev 5 nya hyreslägenheter i Lunden

13 okt, 2021

Under år 2021 har vi tillfört fler hyresbostäder, nu även i Lunden, Göteborg. Tre stycken kontorslokaler byggdes om till 5 hyresbostäder i markplan, bostäderna har mycket god tillgänglighet. Totalt ca 242 kvm. Bostäderna är belägna på Sankt Pauligatan 21 och Vävskedsgatan 4.  Lägenheterna är ljusa, luftiga och tar väl vara på ytan. 

I projektets start skissade vi som beställare tidigt upp ett eget lägenhetsförslag till arkitekt. Klurade och funderade. Därefter gick vi vidare till arkitekterna som justerade upp så vi fick till bra bygglovshandlingar. Det är roligt att jobba med projekt i ett tight team med flera olika kompetenser. Då går det fort och lätt. Arbetet har flutit på bra trots pågående pandemi och lägenheterna blev som vi tänkt och hyresgästerna är nöjda. Samarbetet med Attacus bygg, Akuro och övriga inblandade har varit väldigt bra. Ett positivt projekt i alla led.  

Klimatpåverkan: Samtidigt som lägenhetsprojektet investerades i ny styrtekning med syfte att minska klimatpåverkan. I projektet återbrukades b.la vitvaror och badrumsinredning. 

Inflyttning oktober 2021 

Samarbetspartner: Attacus Bygg Väst 

Arkitekt: PE Teknik & Arkitektur, Nina Dahl 

Projektledning: Akuro, Erik Carlberg 

Beställningsrepresentant: Kristina Björling, VD 

Uthyrning: www.homeq.se